Головна » Статті » Насадки для рибалки |
Бойли на макусі Мелена макуха - 30%; мелена соя (або соєве борошно) - 20%; манне борошно - 20%; молочний порошок - 20%.
Горох Для приготування стакан гороху засипають в літровий термос і заливають окропом, попередньо додавши в термос чайну ложку соди і трохи конопляного, або льняного масла. Потім термос щільно закривають і залишають на 5 - 6 годин. Цим же способом можна користуватися для приготування перлової крупи, зерна, пшона і т. д.
Бойли на манці Манна крупа - 400г; борошно сої - 200г; порошкове молоко - 200г; кукурудзяна мука - 200г; цукрова пудра - 50г.
Рисові бойли Рисове борошно - 100г; кукурудзяна мука - 100г; пшеничне борошно - 100г; сухе молоко - 100г; пташиний корм мелений - 100г .
Бойли на протеїні Кукурудзяна мука - 400г; соєве борошно - 200г; манна крупа - 150г; макуха, смажене насіння, коноплі - 100г; молочний протеїн (продається в магазинах спортивного харчування) - 100г; сіль - 50г як консервант.
Манна каша Манна каша вариться при постійному помішуванні до стану щільною в'язкої маси. Коли вона охолоне, в неї додають 2-3 штуки печива (меленого) і знову ретельно перемішують. Потім, обвалюють в атрактантах. На риболовлі все ріжуть кубиками і надягають на гачок так, щоб жало було закрито.
Перлова каша Для приготування насадки з перловки склянку крупи засипають в каструлю з водою, кип'ятять близько 10 хвилин і обдають холодною водою, повторюючи цю операцію 2-3 рази, щоб змити клейкий навар і отримати крупинки, злегка тверді всередині. Остиглу крупу присмачують олією, після чого вона не склеюється при зберіганні та крупинки добре відокремлюються одна від одної.
Перловка з сухарями Крупу варять на повільному вогні, періодично помішуючи і, стежачи за тим, щоб вона не пригоріла. Готовність перевіряють так - беруть кілька крупинок і розчавлюють. Усередині не повинно залишитися сухої нерозваренної маси. Потім крупу промивають, підсушують і посипають панірувальними сухарями. Після чого перемішують. Частинки сухарів прилипають до крупи, утворюючи волохаті крупинки. Від крупи, приготовленої таким методом, при попаданні її в воду, відвалюються шматочки сухарів, тим самим, приманюючи рибу і викликаючи більш інтенсивний кльов.
Зерна злакових Молоді зерна, взяті з колоса в період молочної стиглості, насаджують на гачок свіжими, по 1 - 3 зернини. Старе стигле зерно спочатку промивають, а потім розмочують у воді кімнатної температури протягом 8 - 12 годин. Більш тривале розмочування призводить до закисання зерна. Набряклі зерна складають у горщик або каструлю, заливають злегка водою і трохи парять в печі або варять на слабкому вогні так, щоб зерна стали м'якими, але шкіра їх не лопалася. Насаджують по 1 - 3 зерна на тонкий гачок, під шкірку, з незначним висуванням кінчика жала назовні.
| |
Переглядів: 414 | |
Всього коментарів: 0 | |