рецепт Бойлів
-300 Грамів кукурудзяної муки
-300 Грамів манної крупи
-200 Грамів сухого молока
-200 Грамів соєвого борошна
-200 Грамів рибного борошна
На кілограм цієї суміші необхідно додати 5 чайних ложок будь-якого ароматизатора (коріандр, кориця, часник, кмин). Інгредієнти замішують на курячому яйці (1 яйце на кожні 100 грамів суміші), і з отриманого тесту ліплять кульки потрібного діаметра. Перед замісом тесту додають у збите яйце рідкі ароматизатори і харчові барвники. Готові кульки опускають в киплячу воду. Як тільки вони спливуть на поверхню (згадайте, як варять пельмені), їх тут же виймають з води і просушують. Чим довше сушаться Бойл, тим твердіше вони стають. Процес сушки може досягати декількох тижнів. Краще посушити ваші Бойл довше, ніж переварити їх.

|